URMĂRIRE CA ÎN FILME pe străzile din Bălţi. Intenţia unui tânăr care a furat o maşină

Urmărire ca în filme pe străzile din oraşul Bălţi. Un tânăr a furat un automobil şi a încercat să fugă de oamenii legii. Până la urmă, el a fost reţinut de poliţie.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 02:00, la intersecţia străzilor Decebal și Calea Ieşilor, din municipiul Bălți, a fost somat să se oprească un "Ford" care se deplasa contrar sensului de circulație a transportului. Șoferul a ignorat cerinţele legale ale polițiștilor, accelerând și continuând deplasarea pe străzile orașului.

Astfel, inspectorii au solicitat ajutorul altor echipaje de patrulare dislocate în apropiere. Ulterior, la intersecţia străzilor Victoriei cu Petru Movilă, conducătorul nu s-a isprăvit cu conducerea vehiculului, s-a lovit în gardul unei case, apoi a coborât din mașină încercând să fugă de la locul accidentului.

Imediat, două echipe de patrulare au pornit pe urmele suspectului. În scurt timp acesta a fost reținut. Ca urmare s-a stabilit că şoferul, în vârstă de 19 ani, locuitor al municipiului Bălți, a furat mașina din curtea unui bloc de locuit şi intenționa să-și distreze prietena de 8 Martie.

Cazul este cercetat de către Poliția din Bălți.

Pe aceeaşi temă