URMĂRIRE CA ÎN FILME pe şoseaua Cimişlia-Comrat. Şoferul unui Lexus a pus pe jar Poliţia. Ce a urmat (VIDEO)

Un tânăr de 25 de ani, care era la volanul unui Lexus şi circula cu viteză excesivă, a pus pe jar Poliţia, după ce a fost somat să oprească în orașul Cimișlia. Acesta nu s-a supus cerinţelor inspectorilor de patrulare şi şi-a continuat drumul spre Comrat. 

Potrivit reprezentanţilor INP, suspectul a fost urmărit de inspectorii de patrulare şi a fost oprit forțat în orașul Comrat. Conducătorul auto avea un comportament neadecvat și era agitat. 

Şoferul s-a dovedit a fi originar din Comrat și era privat de dreptul de a conduce orice vehicul din motiv că anterior a urcat beat la volan.

Totodată, în salonul mașinii a fost depistat un pachet ce avea în interior o masă vegetală de culoare verde, iar comportamentul șoferului era caracteristic unei persoane care ar putea fi sub influența drogurilor. Tânărul a fost dus la spital pentru expertiză narcologică, însă acesta a refuzat să treacă testul.

"Refuzi să treci expertiza medicală? -Da, refuz. Te-ai drogat? -Nu. - Pachetul acesta este al tău?-Era al meu, deja nu", a spus şoferul.

Ulterior, a fost chemată grupa operativă, iar conducătorul auto a fost condus la Inspectoratul de poliție Cimișlia pentru documentarea cazului.

Şoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul narcologic și contravențional pentru depășirea limitei de viteză, nesupunerea agentului de patrulare și prin faptul că a condus automobilul fiind privat de acest drept prin hotărârea de judecată.

Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri în timp ce o echipă a Inspectoratului Naţional de Patrulare fluidiza traficul rutier din oraşul Cimişlia. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu