Urmărește aici concertul dedicat Zilei Independenței Republicii Moldova (VIDEO)

Embed:
Mii de oamenii au participat la concertul grandios dedicat celor 27 de ani de independenţă a Moldovei, care a avut loc la Palatul Național "Nicolae Sulac". Sărbătoarea a început la ora 11:00 cu onoruri aduse simbolurilor naţionale, ulterior atmosfera a fost încinsă de orchestra "Lăutarii", alături de care au cântat mai mulţi interpreţi din ţară, dar şi de peste hotare. 

În scenă au mai evoluat ansamblul de dansuri "Fluieraș", Ansamblul de acordeoniști "Concertino", Orchestra Simfonică Națională a Companiei "Teleradio Moldova", Capela Academică Corală "Doina2, Orchestra Prezidențială și colective populare din raioanele țării.

De asemenea au mai evoluat şi consacrații artiști autohtoni – Maestrul Eugen Doga, Maestrul Nicolae Botgros, Constantin Moscovici, Mariana Bulicanu, Ioana Căpraru, Ion Paladi, Nelly Ciobanu, Natalia Gordienco, Cristofor Aldea-Teodorovici, Natalia Barbu și interpreți de peste hotare - Marcel Pavel, Paula Seling, Ionuț Dolănescu, Andrei Jilihovschi, precum și tinere talente din țară.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu