"Urechean ne-a trădat, aderăm la PD", susțin peste 1000 de membri AMN

Embed:

Membrii Alianţei Moldova Noastră din cadrul organizaţiilor teritoriale Soroca, Ialoveni, Florești, Șoldanești, în număr de 1060 de persoane, se declară dezamăgiți de lichidarea partidului și au decis să adere la Partidul Democrat din Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă, membrii AMN au calificat acţiunile preşedintelui Serafim Urechean drept o trădare a echipei care a fost alături de el la toate etapele de activitate acestui partid. “Congresul recent al partidului care a asimilat alianţa demonstrează că membrii AMN au fost folosiţi doar pentru a genera o nouă campanie de PR pentru PLDM. Suntem convinşi că membrii AMN, care au demonstrat de mai mulţi ani eficienţă în funcţiile de gestionari ai unităţilor teritoriale, vor fi înlocuiţi cu membri ai partidului care a absorbit alianţa”, declară membrii AMN.

Astfel, aceștia au decis să adere la partidul, pe care îl consideră unul dintre puţinele, ce le poate asigura o democraţie internă veritabilă şi şanse egale pentru echipele lor de a pune la dispoziţia ţării experienţa acumulată pe parcursul a 15 ani. „Politica acestui partid ne reprezintă şi suntem ferm convinşi că doar această formaţiune este capabilă să asigure o dezvoltare durabilă a Republicii Moldova şi un echilibru social”, au mai menționat membrii AMN.

Amintim că pe 1 aprilie, 300 de ex-membrii ai AMN din Ștefan-Vodă și pe 7 aprilie, alți 520 de membri din Bălți au aderat la PD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu