Urban Generation Fest powered by Abonament YOU+ de la Moldcell (VIDEO)

Urban Generation Fest de anul acesta a fost mega WOW. Supradoze de energie și culoare de la oameni care știu să traiască viața ca un master class de libertate absolută. Graffiti, break dance, hip-hop, street ball, parcour și concentrație maximă de adrenalină în centrul Chișinăului, într-o demonstrație de artă stradală mai liberă ca oricând.

Moldcell s-a lăsat dus de val împreună cu acești tineri rebeli, pentru al doilea an consecutiv. Anume felul lor degajat de a fi, a inspirat crearea noului Abonament YOU+, pentru libertate deplină în comunicare.

E firesc să îți dorești #LiberSăFiiTU cu trafic Internet dublu sau și mai mult, să vorbești nelimitat în rețea de la doar 130 lei, să-i suni pe cei dragi de peste hotare din minutele naționale incluse sau să adaugi minute și trafic Internet la prețuri simbolice.

Le ai pe toate cu Abonament YOU+ de la Moldcell. Și ar mai fi ceva foarte important: toate minutele și traficul neconsumat vor fi transferate pentru luna următoare.

Află toate avantajele noi ale Abonamentului YOU+ aici. Iar ca să simți atmosfera excepțională de la Urban Generation Fest, am pregătit un video, care știm că o să-ți placă:

Lasă un comentariu