Uraganul Dorian a adus PACHETE DE DROGURI pe plajele din Florida (VIDEO)

Surpriză de proporții în Statele Unite. Pachete de cocaină au apărut pe mai multe plaje din Florida zilele trecute în urma uraganului Dorian, care a lovit insulele Bahamas.

Oficiali ai poliţiei din Melbourne, Florida au fost alertaţi de o persoană care a observat un pachet bine înfăşurat pe un ţărm din apropierea Paradise Beach. Pachetul „era legat într-un mod care indică un kilogram de droguri ilegale”, au spus aceştia care au confirmat ulterior că e vorba de cocaină.

Drogurile erau etichetate „dinamitar”. Cu doar câteva ore înainte, alte pachete conţinând 25 de kilograme de droguri au fost aduse de valuri pe o plajă din apropiere, Cocoa Beach.

„E posibil să mai aduse la ţarm şi altele, mai ales pe această vreme. Ar putea veni de oriunde”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Cocoa Beach, citat de USA Today.

Uraganul Dorian s-a deplasat încet, ca un uragan de categoria 2, către coastele sud-estice, miercuri, aducând ploaie şi vânt puternic. Deşi mai slab, uraganul s-a extins, putând astfel afecta o arie mai largă a coastei, scrie b1.ro

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu