UPDATE: Cetăţeni moldoveni, BLOCAŢI pe un aeroport din Franţa. Zborul spre Chişinău, reprogramat pentru ora 03:00 (FOTO)

(UPDATE 21:08) Compania aeriana Air Moldova anunţă că zborul de pe cursa Paris/Beauvais-Tille-Chişinău se amână din nou. De această dată, aeronava ar urma să ajungă la Chişinău la ora 03.00.

(UPDATE 18:59) Compania aeriana Air Moldova anunţă că zborul de pe cursa Paris/Beauvais-Tille-Chişinău se amână din nou. De această dată, aeronava ar urma să ajungă la Chişinău la ora 23.00.

(UPDATE 14:08) Air Moldova informează că zborul de pe cursa Paris - Chişinău a fost reţinut din cauza unor defecţiuni tehnice. Aeronava urmează să ajungă la Chişinău astăzi la ora 18:20.

Totodată, cursa spre Atena va decola din Chişinău la ora 19:00, cursa spre Tivat la ora 15:00 și cursa spre Milano – la 19:30.

În comunicatul emis presei, compania anunţă că pasagerii au fost anunţaţi despre modificările survenite şi au fost asiguraţi cu hrană și cazare.

(12:58) Mai mulți pasageri, printre care și cetățeni ai Republicii Moldova au rămas blocaţi mai bine de 20 de ore pe aeroportul Beauvais-Tille din Franţa. Ei urmau să revină la Chişinău în după amiaza zilei de 7 iunie, dar zborul lor a fost amânat în numărate rânduri. Oamenii rămân în aşteptarea aeronavei care îi va aduce acasă.

Potrivit pasagerilor,  iniţial ei au petrecut mai mult de o oră la bordul aeronavei, după care au fost invitați să părăsească aeronava și au fost rugați să mai aștepte câteva ore în aeroport, din cauza unor verificări tehnice.

După ore în șir, pasagerilor li s-a comunicat că zborul este anulat pentru ziua de 08 iunie. Mai mulţi pasageri au fost cazați într-un hotel din cont propriu, iar alții au rămas să aștepte pe holul aeroportului Beauvais-Tille.

Pe site-ul Aeroportului din Chişinău este precizat că aeronava urmează să aterizeze astăzi, la ora 14.40.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu