Unul dintre scandalagiii din avionul de pe cursa Chişinău - Istanbul a fost plasat în arest preventiv (VIDEO)

Embed:

Unul dintre pasagerii beţi şi agresivi, care au fost scoşi cu forţa din avionul de pe cursa Chişinău - Istanbul, îşi va petrece următoarele 20 de zile în arest preventiv. Este vorba de bărbatul de 42 de ani, care alături de sora lui au făcut un adevărat circ la bordul aeronavei. 

Femeia nu a fost plasată în arest, având în grijă un copil minor. 

CITEŞTE ŞI: Beţi şi puşi pe scandal. Doi moldoveni au fost scoşi cu forţa dintr-un avion pe aeroportul din Chişinău (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că doi moldoveni, soră şi frate, originari din regiunea transnistreană, au fost scoşi cu forţa din avionul de pe cursa Chişinău-Istanbul, după ce, beţi fiind, s-au luat la ceartă cu membrii echipajului şi ceilalţi pasageri.

Indivizii au înjurat însoțitorii de bord și au refuzat să îndeplinească acțiunile ce se impun pasagerilor în timpul zborului.

A fost solicitată intervenția angajaților Poliției de Frontieră pentru a scoate din aeronavă pe pasagerii buclucași.

Cei doi indivizi nu s-au conformat nici la solicitările polițiștilor de frontieră și având un comportament obraznic şi violent, refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei.

Urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiți să intervină în forță întru evacuarea pasagerilor agresivi.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 72 de ore. Pentru comportamentul lor riscă amendă de până la 1.350 unităţi convenţionale sau închisoare până la 5 ani. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu