Unul dintre liderii Antifa, Grigore Petrenco merge la alegeri pe lista lui Renato Usatîi. AFLĂ pe ce loc

Unul dintre liderii Antifa, Grigore Petrenco va participa la alegeri pe lista lui Renato Usatîi. Fostul comunist a anunţat astăzi că îşi suspendă calitatea de membru al Partidului Comuniştilor. Grigore Petrenco a mai declarat că nu susţine lista electorală a PCRM.

Este un băiat care va lupta. A arătat de mai multe ori în Parlament că nu are frică. Îi vom spune lui Vladimir Voronin că am venit tu Grigore Petrenco ca să nu-şi piardă dispoziţia. Eu i-am spus: Grişa, mergi cu noi la război? Şi el a zis că merge cu mare plăcere", a precizat Usatîi.

Grigore Petrenco a fost înregistrat pe lista lui Renato Usatîi pe locul 4.

Publika.md aminteşte că la începutul lunii iunie, Grigore Petrenco împreună cu Iurie Muntean şi Mark Tkaciuk au fost excluşi din Comitetul Central al formaţiunii. Liderul PCRM, Vladimir Voronin a motivat decizia prin gravele carenţe în activitatea lor. 

Anterior, presa a scris că Mark Tkaciuk a plecat din Parlament pentru a se ocupa de Antifa, mișcarea antifascistă creată de colegul său din PCRM, Grigore Petrenco. Potrivit informaţiilor, mișcarea Antifa primește bani de la câteva companii din Rusia și de la Veaceslav Platon, iar scopul pentru care a fost creată această mișcare este acela de a destabiliza situația din țară, prin acțiuni violente, îndreptate împotriva unor instituții.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu