Unul dintre hoţii de lux din Germania rămâne în arest. Curtea de Apel a menţinut decizia primei instanţe

Embed:

Cei doi fraţi arestaţi pe un termen de 30 de zile pentru furturi din case şi magazine de lux din Europa vor în libertate. Ei au contestat măsura de arest preventiv la Curtea de Apel.

În cazul bărbatului de 37 de ani, care este unul dintre liderii grupării, magistraţii au menţinut decizia primei instanţe.

Cel de-al doilea învinuit mai are de aşteptat, pentru că şedinţa de judecată încă nu a fost fixată.

Din grupare fac parte încă 15 moldoveni, care sunt daţi în căutare internaţională. Suspecţii vindeau lucrurile furate atât în străinătate, cât şi în Moldova, iar din banii câştigaţi îşi cumpărau case, terenuri şi maşini de lux.

Până acum, a fost aplicat sechestru pe bunuri în valoare de 10 milioane de lei. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul de 37 de ani riscă până la 15 ani de închisoare pentru conducerea unei grupări criminale şi până la 10 ani pentru contrabandă şi spălare de bani.

Iar fratele său se poate alege cu o pedeapsă de până la 10 ani de puşcărie. Potrivit procurorilor, cei 17 membri ai grupării s-au îmbogăţit cu peste 20 de milioane de euro din furturi.

Citeşte şi: PERCHEZIŢII DE AMPLOARE. Un grup de moldoveni jefuia case de lux din Germania şi Italia. Prejudiciul este de 20 MILIOANE DE EURO

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu