Unul dintre cei mai populari comandanți de navă din Star Trek se alătură rezistenței anti-Trump

Actorul britanic Patrick Stewart, care a dobândit o notorietate mondială prin rolul căpitanului Jean-Luc Picard din serialul "Star Trek: The Next Generation", a declarat că va solicita cetățenia americană pentru "a lupta" împotriva președintelui Donald Trump, relatează vineri The Telegraph, citat de agerpres.ro.

Actorul a declarat la emisiunea "The View" că a decis să solicite cetățenia americană după recentele alegeri din SUA pentru a se alătura rezistenței împotriva președintelui.

"Nu sunt cetățean american. Totuși, s-ar putea să fie singurul lucru bun care s-a întâmplat în urma alegerilor: acum voi depune cerere pentru cetățenia americană. Și eu vreau să fiu american.Toți prietenii mei din Washington spun: 'Este un sigur lucru pe care poți să-l faci: luptă, luptă, rezistă, rezistă'", a povestit Patrick Stewart.

El a făcut aceste comentarii după ce a fost întrebat, ce a vrut să spună într-o postare pe Twitter, care făcea trimitere la noul lider de la Casa Albă.

"Astă noapte am avut parte de cel mai prost somn din viața mea. Dar dormeam la mai puțin de 300 de yarzi (1 yard = 0,91 metri) de locul în care dormea Donald Trump. Să existe oare o legătură?", a postat actorul pe rețeaua de socializare.

Stewart a spus însă la emisiunea "The View" că acest comentariu a fost unul "destul de inocent". "Nu l-am insultat direct pe președintele dvs.", a spus el, moment în care Whoopi Goldberg a intervenit și l-a corectat "nu al meu".

Când prezentatorul Joy Behar l-a întrebat pe Patrick Stewart, dacă Marea Britanie ar fi dispusă să scape America de Trump, el a răspuns: "Avem propriile noastre probleme".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu