Unul dintre cei mai influenţi proxeneţi din Republica Moldova, REŢINUT! Coordona prostituţia VIP

Centrul pentru combaterea traficului de fiinţe umane, în colaborare cu procurorii, l-a reţinut ieri pe unul dintre cei mai influenţi proxeneţi din Republica Moldova, scrie Deschide.md.

Este vorba de un bărbat de circa 35 de ani, care coordonează prostituţia VIP de mai bine de 10 ani. În prezent acesta are "în subordine" 11 prostituate, care iau taxe nu mai mici de 100 de euro per oră pentru deservirea clienţilor lor. O altă condiţie a fetelor este faptul că nu prestează servicii sexuale decât unui singur client.

Deşi, de-a lungul timpului, s-a ales cu statut atât de învinuit, cât şi de inculpat în mai multe cauze penale pornite pe numele său, bărbatul şi-a continuat activitatea infracţională. Reţinerea lui a avut loc în urma continuării măsurilor speciale de investigaţie, care au fost desfăşurate în toată acestă perioadă.

Potrivit şefului Centrului pentru combaterea traficului de fiinţe umane, Iurie Podarilov, în premieră măsurile de investigaţie au avut loc în paralel şi asupra activităţii sale financiare, oamenii legii punându-i sechestru pe averea sa destul de impunătoare.

Bărbatul a fost reţinut în moment ce ieşea din propria casă, iar acum se află cum în izolatorul de detenţie preventivă al Poliţiei Capitalei.

Iurie Podarilov a promis mai multe detalii despre acest caz în cadrul unei conferinţe de presă, care va avea loc peste circa o săptămână.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu