Unul dintre cei mai buni jucători ai Zimbrului, Daniel Bălaşa, s-a despărţit de echipă AFLĂ MOTIVUL

Embed:

Problemele financiare de la Zimbru alungă cei mai buni fotbalişti! Daniel Bălaşa s-a despărţit cu ochii în lacrimi de multipla campioană a Moldovei, după ce şi-a reziliat contractul de comun acord cu şefii clubului. Motivul principal este că oficialii galben-verzilor nu pot să-i achite salariul pe care-l cerea jucătorul român.

Daniel Bălaşa s-a despărţit de gruparea din Capitală pentru a doua oară timp de un an.

"Din păcate, nu am putut să rămân. A fost vorba şi despre partea financiară. Chiar dacă îmi doream să rămân cu acelaşi salariu, cei din conducere au spus că nu e posibil", a explicat Bălaşa.

În ultima perioadă la Zimbru, jucătorii nu mai sunt motivaţi financiar, lucru confirmat şi de antrenorul formaţiei, Oleg Fistican.

"Jucătorii nu mai primesc acele salarii pe care le-au avut. Nu mai este ceea ce a fost", a declarat Fistican.

Cel mai iubit de suporterii Zimbrului, Daniel Bălaşa a ţinut să le transmită şi un mesaj. "Suporterilor pot să le spun că nu le voi duce lipsa, pentru că mereu vor fi în sufletul meu. Oriunde nu voi juca, ei vor fi cu mine. Mi-aş dori să-mi închei cariera la Zimbru, dar acum nu sunt sigur", a spus acesta.

Daniel Bălaşa a evoluat la Zimbru între anii 2002-2007, perioadă în care a cucerit de trei ori Cupa şi a devenit tot de atâtea ori vice-campion al Moldovei. Fotbalistul s-a întors la formaţia din strada Butucului la începutul lui 2011, iar la sfârşitul sezonului trecut a cucerit medaliile de bronz. În ultimele două luni au mai plecat de la Zimbru georgianul Levan Korgalidze şi rusul Ahmed Barahoev.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu