Unul dintre cei doi fraţi, reţinuţi pentru furturi din case de lux din Europa, va afla astăzi dacă rămâne în continuare în arest

Embed:

Cei doi fraţi arestaţi pe un termen de 30 de zile pentru furturi din case şi magazine de lux din Europa vor în libertate. Unul dintre ei urmează să afle azi dacă scapă de măsura preventivă, după ce a contestat la Curtea de Apel decizia primei instanţe

Şi cel de-al doilea bănuit a contestat decizia judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Centru, însă şedinţa de judecată, încă nu a fost fixată. Din această gruparea criminală mai fac parte încă 15 moldoveni, care sunt anunţaţi în căutare internaţională.

Membrii acesteia vindeau lucrurile furate atât în Moldova cât şi în străinătate. În ţara noastră mărfurile erau aduse prin contrabandă. Din banii câştigaţi, bănuiţii îşi cumpărau case, terenuri şi maşini de lux.

Până la acest moment oamenii legii au pus sechestru pe bunuri în valoare de 10 milioane de lei. Dacă individul de 37 de ani va fi găsit vinovat atunci el riscă închisoare până 15 ani de închisoare pentru conducerea unei grupări criminale şi 10 ani pentru contrabandă şi spălare de bani. Iar fratele său ar putea să se aleagă cu o pedeapsă de până la 10 ani de puşcărie.

Potrivit procurorilor PCCOCS, cei 17 membri ai grupării s-au îmbogăţit cu peste 20 de milioane de euro din furturi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu