Unul dintre cei doi fraţi ai lui Paul Walker l-ar putea înlocui în filmul "The Fast and The Furious 7"

Embed:

Unul dintre cei doi fraţi ai lui Paul Walker l-ar putea înlocui pe regretatul actor în filmul "The Fast and The Furious 7". Filmările au fost amânate după moartea tragică a starului de 40 de ani, în accidentul de maşină produs pe 30 noiembrie.

Cel care ar putea interpreta personajul Brian O'Conner în ultimele secvenţe din următoarea serie a francizei "The Fast and The Furious" este Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker. Acesta are 25 de ani, este cascador şi seamănă foarte mult cu regretatul actor. După moartea lui Paul, producătorii au avut o serie de întâlniri cu tânărul. O sursă din anturajul producătorilor a declarat, pentru Dailymail, că în cazul în care Cody va accepta propunerea, o va face pentru a onora memoria fratelui său.

Cody ar putea fi filmat din spate şi de la distanţă. Iar în cazul în care este nevoie de un prim-plan cu actorul, imaginea lui se poate edita apoi prin programe specializate, astfel încât să nu se observe diferenţa dintre cei doi. Pentru finalizarea peliculei, producătorii mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare. Paul Walker a fost înmormântat ieri, la Forest Lawn Memorial Park din Hollywood, în prezenţa unui grup restrâns de apropriaţi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu