Unul din favoriţii la proba de slalom, sportivul Felix Neureuther - implicat într-un accident rutier

Embed:

Sportivul german Felix Neureuther, unul dintre favoriţii la titlul olimpic în proba de slalom, a fost implicat într-un accident rutier în Germania iar plecarea lui spre Soci a fost amânată.

Maşina în care se afla sportivul a derapat din cauza poleiului de pe carosbil şi s-a izbit de un parapet.

Felix Neureuther era însoţit de iubita lui, biatlonista Miriam Gossner. Imediat după producerea accindentui, aceasta a anunţat poliţia, dar potrivit presei germane, Neureuther a plecat înainte să vină poliţiştii spre spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"În drum spre aeroport Felix Neureuther a fost implicat într-un accident de maşină, nimeni altcineva nu a mai avut de suferit. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost examinat de către o echipă de medici. Urmează să vedem cum se simte el şi în scurt timp vom şti dacă acesta va putea evolua la Jocurile Olimpice", a declarat secretarul de presă a echipei Germaniei Khristian Klaue.

Neureuther, câştigător a trei etape de Cupa Mondială în acest sezon şi vicecampion mondial la slalom, ar urma să intre în concurs la Jocurile Olimpice de la Soci pe 19 februarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu