Uniunea Salvați Basarabia protestează: Adevărata independență față de Rusia este Unirea cu România

Toată activitatea lui Igor Dodon și a PSRM este îndreptată împotriva Declarației de Independenţă și a poporului Basarabiei. Aceşti trădători vor să confiște noțiunea de independență cu scopul menținerii Republicii Moldova în sfera de influență a Federației Ruse. De această părere este președintele partidului USB, Valeriu Munteanu. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook că USB protestează împotriva ciumei roșii socialiste. 

"USB protestează împotriva ciumei roșii socialiste, astăzi 27 august 2019, cu ocazia împlinirii a 28 de ani de la adoptarea Declarației de Independență. Toată activitatea renegatului Igor Dodon și a PSRM este îndreptată împotriva Declarației de Independenta și a poporului Basarabiei, însă aceiași trădători vor să confiște noțiunea de independență cu scopul menținerii Republicii Moldova în sfera de influență a Federației Ruse.

- Uniunea Salvați Basarabia - USB protestează împotriva PSRM, ciuma roșie care vrea să țină Republica Moldova captivă în brațele Moscovei.
- Falsa independență, cu care Dodon-PSRM încearcă să înșele poporul înseamnă dependență de metropola coloniala rusă.
- Nu au dreptul să se considere apărătorii statalități și independenței socialiștii care sunt plătiți cu 700.000 dolari pe luna din Rusia pentru a trăda poporul.
- Nu au dreptul să vorbească despre Declarația de Independenta socialiști. Ei calcă în picioare aceasta Declarație de Independență care a instituit limba romană ca limbă de stat. Ciuma roșie încearcă în schimb cu disperare să interzică denumirea de limba romană.
- Nu au dreptul să vorbească despre Declarația de Independenta dușmanii Unirii cu Țara Mama România.
- Declarația de Independență afirma în textul său că anexarea Basarabiei la Rusia este în contradicție cu dreptul istoric și de neam, pe când ciuma roșie a lui Dodon laudă această catastrofă națională, contrar Declarației.
- Declarația de Independență cere lichidarea consecințelor politico-juridice ale criminalului pact Ribbentrop-Molotov, cu alte cuvinte revenirea Basarabiei la patria mama România. În schimb, ciuma roșie salută criminalul act de la 23 August 1939, negând astfel Declarația de Independență.
- Declarația de Independență vorbește despre regimul ilegal de ocupație și cere retragerea trupelor sovietice, pe când renegatul Igor Dodon a scuipat în sufletul unui întreg popor, depunând flori la mormintele soldaților și cazacilor din trupele de ocupație, criminali care au venit să omoare moldoveni în războiul de pe Nistru.
-Declarația de Independență afirmă ca trupele sovietice prezente pe teritoriul republicii sunt trupe de ocupație și cere retragerea acestora. Deci venirea trupelor sovietice în Basarabia pe 24 august 1944 a reprezentat o ocupație, nu o “eliberare” cum pretinde ciuma roșie, in încercarea de a falsifica istoriei.
- Declarația de Independență menționează de 3 ori denumirea istorică “Basarabia”, pe când ciuma roșie ar vrea să interzică acest termen, pentru a se uita de apartenența firească a Basarabiei la Țara Mama România.
- Declarația de Independență face referire la hotărârile Marii Adunări Naționale și ale Parlamentului privind drapelul de stat, tricolorul, pe când Dodon și ciuma roșie neagă Declarația de Independență și încearcă să promoveze un alt drapel, contrar Declarației de Independență, pentru a șterge simbolul unității romanilor de la Nistru până la Tisa.

Pentru motivele de mai sus ciuma roșie a ars exemplarul original al Declarației de independenta aflat la sediul Președinției Republicii Moldova, la data de 7.04.2019. La acea data Igor Dodon și spicherul Zinaida Greceanîi îndeplineau funcțiile de viceprim-ministru și prim-ministru, fiind deci responsabili de arderea premeditata a exemplarului original al Declarației de Independență.

Uniunea Salvați Basarabia consideră că Igor Dodon și PSRM reprezintă agentura din Republica Moldova a ocupantului, puterea coloniala rusă, și nu au niciun drept să vorbească despre Independența republicii și despre Declarația de Independența de la 27 august 1991. Ei nu sunt altceva decât trădătorii poporului.

Uniunea Salvați Basarabia își reafirma crezul sau, că adevărata libertate și independență față de ocupantul care ne-a adus genocid, teroare, deznaționalizare, mizerie și sărăcie, se poate doar prin fireasca unire cu Patria Mama România", este mesajul transmis de Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu