Uniunea Salvați Basarabia cere demiterea ministrului Vadim Brînzan

Uniunea Salvați Basarabia (USB) îi solicită premierului Maia Sandu să-l demită pe ministrul Economiei şi Infrastructurii, Vadim Brînzan, care a confirmat că s-a văzut cu reprezentanții companiei NR Investments Ltd şi a tăinuit acţiunile privind tranzacţia AVIA INVEST. 

"În aceste condiții, având în vedere inacțiunile ministrului Brânzan pe acest subiect de interes major și tăinuirea (la început) a informației despre serviciile de consultanță date companiei NR Investments Ltd, solicităm să-l demiteți neîntârziat pe ministrul Economiei Vadim Brânzan, dând astfel posibilitate reluării normale a procesului de reîntoarcere a Aeroportului în gestiunea cetățenilor Republicii Moldova.

Păstrarea domnului Brânzan în funcția de ministru al Economiei va lipsi de legitimitate și susținere publică acțiunile viitoare (cu sau fără finalitate) ale Guvernului pe acest subiect", se menţionează într-un comunicat emis de USB.

Menţionăm că, astăzi, ministrul Economiei Vadim Brânzan a recunoscut în fața presei că a avut două întrevederi cu cel care a prelaut controlul aeroportului Chişinău. Mai mult, la una dintre întâlniri a fost chiar împreună cu prim-ministrul Maia Sandu.   

Citeşte şi: Ministrul Vadim Brînzan CONFIRMĂ că s-a întâlnit cu Nat Rothschild. La o întrevedere a participat şi Maia Sandu

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu