Unirea Urziceni a pierdut cu scorul de 1:3 meciul cu CFR Cluj

Embed:

Unirea Urziceni, cu moldoveanul Artur Pătraş titular, a pierdut cu scorul de 1-3 meciul cu CFR Cluj din etapa a 29-a din Campionatul României. Pătraş a participat în mod direct la golul echipei sale, după o lovitură liberă executată de internaţionalul moldovean, Peralta a reluat cu capul din patru metri în propria poartă.

Unirea Urziceni a pierdut, scor 1-3, pe teren propriu, în faţa lui CFR Cluj, într-un meci dintre campioanele ultimelor doi ani din România.

Unirea Urziceni a deschis scorul în minutul 16, când după o lovitură liberă executată de pe partea dreaptă de către internaţionalul moldovean Artur Pătraş, Peralta a reluat cu capul din patru metri în propria poartă. CFR Cluj a restabilit egalitatea prin Viorel Nicoară, în minutul 26, care a şutat de la marginea careului de 16 metri pe lângă portarul George Curcă.

Campioana României a trecut în avantaj în minutul 36 datorită lui Emmanuel Kone, care a trimis mingea în plasă după o pasă venită de la argentinianul Sixto Peralta. În minutul 58, Paul Batin a majorat diferenţa în favoarea CFR-ului, cu un şut din apropierea careului de 6 metri.

În acest moment, Unirea este cu un picior în Liga a II-a, ocupând locul 17 şi fiind la 10 puncte de salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, CFR are ocupă poziţia a opta în clasament, la distanţă mare de locurile care asigură participarea în cupele europene.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu