Unioniştii au manifestat la Ambasada Rusiei de la Chişinău: Armata rusă, afară! (FOTOREPORT)

"La mulți ani! Plecați acasă!" Cu acest mesaj au venit tinerii de la Asociația "UNIREA - ODIP" în faţa Ambasadei Rusiei de la Chişinău. Unioniştii au organizat un flashmob cu ocazia Zilei Naționale a Federației Ruse.

"Am venit să-l ajutăm pe trădător să-şi facă valiza şi să plece Tovărășul Dodon. A pus la cale un act barbar de a cotropi țara şi să-i dea lui Putin. Doi ani a alergat la Moscova să-i spele papucii lui Putin.", a declarat un manifestant. 

"Mereu vom veni până când arma va pleca. Anii precedenți am venit cu cruci, anul mai trecut o căldare cu apă roșie, anul acesta cu o căldare, colectăm bani pentru bilete de plecare a armatei şi un automat kalașnikov, instrumentul cu care au fost omorâți moldovenii. Rusia este ocupant cât nu-şi retrage arma. Condamnăm vizita lui Kozak, care vrea federalizarea. Ca şi Rogozin trebuie să fie declarați persoană non-grata până la retragerea armatei", a declarat Vlad Bileţchi, președintele Asociației "UNIREA - ODIP".

"Armata rusă afară ! Jos ocupaţia! Rusule nu uita că Moldova nu-i a ta! Putin Vova ia-ţi armata din Moldova! La mulţi ani, plecaţi acasă!", sunt doar câteva din lozincele tinerilor. 

De asemenea, unioniştii au reaminti că trupele armate ale unui stat trebuie să protejeze și să apere Țara și cetățenii de agresiuni externe și pericole de ocupație și nicidecum să ocupe alte state. 

"Soldații ruși vor să sărbătorească Ziua Națională acasă, alături de familie și de locurile natale. Aceștia trebuie să se retragă din Republica Moldova, întrucât staționează ilegal."

 

 

loading...

Lasă un comentariu