Unii concediaţi, alţii sancţionaţi. IGP a finalizat ancheta de serviciu în cazul omorului de la Strășeni

Inspectoratul General al Poliției anunță despre finalizarea anchetei de serviciu cu privire la acțiunile întreprinse de polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni, în cazul omorului fetei de 14 ani, găsită moartă la sfârșitul lunii noiembrie 2016.

Astfel, ofițerul de sector din cadrul IP Strășeni a fost concediat din funcție, șeful de sector și șeful Secției ordine publică au fost sancționați disciplinar cu mustrare iar Șeful IP Strășeni a fost sancționat disciplinar cu retrogradare cu un grad special.

La începutul lunii decembrie conducerea IGP a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru a stabili dacă polițiștii Inspectoratului de Poliție Strășeni și-au îndeplinit obligațiunile de serviciu prompt și imediat. 

CITEŞTE ŞI: DETALII GROTEȘTI ale crimei din Străşeni! Doi minori, reţinuţi pentru OMORUL fetei de 14 ani (VIDEO)

În data de 25 noiembrie, o adolescentă de 14 ani din Străşeni a dispărut, după ce a ieşit la plimbare cu prietenii. Peste cinci zile, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit într-o clădire părăsită.

Potrivit procurorilor, patru minori sunt bănuiţi că ar fi omorât-o în bătaie. Unul nu poate fi reţinut, pentru că are doar 13 ani, iar doi dintre ei, de 15 şi 16 ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, tinerii riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii. 

STRIGĂTOR LA CER! Minora din Strășeni, dispărută vineri, a fost găsită MOARTĂ (FOTO/VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu