Uniforme noi pentru inspectorii de patrulare. Cum arată acestea (FOTO)

Embed:

Angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare au de azi uniforme noi. Potrivit informaţiei de pe pagina oficială de Facebook a instituţiei, uniformele au fost oferite în calitate de ajutor umanitar de autorităţile din Franţa, în cadrul unui parteneriat dintre ministerele de Interne de la Chişinău şi Paris. Acestea includ elemente ale uniformelor Jandarmeriei Naționale Franceze. În prezent, ţinutele au ajuns doar la ofiţerii din municipiul Chişinău, dar în scurt timp urmează să fie distribuite şi inspectorilor de patrulare din toate raioanele.

Majoritatea internauţilor de pe reţelele de socializare unde au fost plasate fotografiile au criticat aspectul noilor uniforme. Unii spun că aceasta sunt asemănătoare cu hainele muncitorilor din construcţii. Un alt internaut spune că a crezut că circulaţia rutieră este dirijată de angajaţii "Chişinău-Gaz". Iar cineva a comparat noile uniforme cu un costum de ski.

Sergiu Diaconu, fostul şef al INP, a menţionat că în 2013, atunci când au fost schimbate uniformele inspectorilor de patrulare a fost adoptată o decizie de Guvern şi se arată nedumerit de ce nu s-a procedat la fel şi acum. Pe site-ul oficial al Poliţiei Rutiere nu a fost prezentat modelul noii uniforme cum se făcea anterior.

Am încercat să luăm legătura cu secretarul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Diana Fetco, pentru a afla dacă au fost operate careva modificări la Decizia de guvern №284 referitor la schimbarea uniformelor, însă ea nu ne-a răspuns la telefon.

Pavel Apostol, şeful Serviciului de Presă al INP, a declarat că la sfârşitul anului trecut au fost operate modificări la decizia de Guvern 284 privind schimbarea uniformelor, iar informaţiile au fost publicate şi pe site. Apostol a mai declarat că pe pagina oficială a INP vor apărea în curând şi fotografii cu noul model adoptat.

loading...

Lasă un comentariu