Uniforme noi pentru angajaţii din 30 de autogări din ţară. Cât costă ţinuta

Embed:

Angajaţii din 30 de autogări din ţară au fost echipaţi cu uniforme noi. Cele mai multe uniforme au fost cusute pentru casieri şi controlorii de bilete - aproximativ 230 de seturi.

"Astfel vor fi îmbrăcaţi toţi operatorii ghișeelor de la autogările din ţară. Uniforma constă dintr-o bluză albă, o jachetă de culoare albastră, fustă sau pantaloni negri şi o eșarfă. Setul costă 340 de lei şi este oferit gratis tuturor angajaţilor", a relatat Patricia Căpăţînă, reporter Publika TV.

"Este reprezentativă, decentă şi este mult mai confortabil pentru a lucra."

"Foarte comodă, îmi place şi e practică. Culoarea este foarte interesantă, albastru. O nuanţă care se potriveşte fiecărei culori de ochi. "

Ţinutele le-au atras atenţia şi călătorilor:

"Faină, destul de decentă."

"Culoarea este foarte frumoasă. Albastrul este culoarea cerului."

"Ne place şi sunt frumoase."

Controlorii de bilete au fost dotaţi suplementar cu mijloace de operare de la distanţă.

"Se văd de departe. Sunt gentili."

"Suntem evidențiati în mulţimea de călători. Este cravata, ecusonul, jacheta, avem şi legătura între colegi", a spus Oleg Eugeniu, controlor de bilete.

"Nu plătim şi este bine. Călătorii se miră, clar lucru că frumos arată. Toţi îmbrăcaţi la fel", a spus Emilia Vatamaniuc, controlor de bilete.

Întrucât munca inspectorilor de securitate este mai mult pe afară, aceştia au fost asiguraţi şi cu îmbrăcăminte de iarnă.

"Avem şi de toamnă şi de vară. Avem cămaşă cu mâneca lungă, tot de culoare albastră."

"Am încercat să evidenţiem angajaţii noştri. Culoarea transportului este culoarea albastră şi noi am încercat să corespundem culorii ramurii pe care o administrăm", a spus Sergiu Popovici, şeful Întreprinderii de Stat Gări şi Staţii Auto.

Pentru unii muncitori a fost cumpărată şi încălţăminte. Pentru dotarea angajaţilor din autogări cu uniforme s-au cheltuit aproximativ 185 de mii de lei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu