Unde vreți să vă plimbați animalele de companie? Primăria solicită opinia cetățenilor

Primăria municipiului Chișinău solicită propuneri de la locuitorii orașului în scopul stabilirii locațiilor pentru terenurile destinate plimbării patrupezilor de către proprietarii de câini.

Astfel, Serviciul gestiunea animalelor de companie din cadrul Direcției generale locativ-comunale și amenajare, în scopul creării condițiilor confortabile pentru posesorii de patrupede, inițiază procedura pregătitoare pentru crearea în oraș a zonelor pentru plimbatul câinilor, în contextul implementării Regulamentului de întreținere a animalelor cu și fără stăpân din orașul Chișinău.

În cadrul proiectului-pilot, în Chișinău se planifică amenajarea a 3 terenuri de plimbare a câinilor. Mărimile minime ale terenului vor fi de 20x20 m.

Locuitorii capitalei sunt invitați să se pronunțe asupra locațiilor unde ar putea fi amenajate spații pentru plimbatul câinilor, precum și să propună idei de proiectare a astfel de terenuri.

Propunerile vor fi expediate pe adresa de email: scpa.dglca@pmc.md, până pe data de 10 aprilie 2020, cu indicarea denumirii locului, adresa și poza teritoriului respectiv. Persoană de contact: Karl Luganov, tel. 079069421.
loading...

Lasă un comentariu