Unde se află acum Iastrebceak, după ce ieri a fost scos de pe aeroport cu targa în STARE DE EBRIETATE

Vladimir Iastrebceak a fost dus cu targa de la Aeroport la Spitalul Sfânta Treime din Capitală și internat în secția de toxicologie.

Informația a fost confirmată de medicii de la spital. Aceștia au mai spus că Iastrebceak era în stare avansată de ebrietate.

Astăzi, fostul ministru de externe al regiunii transnistrene se simțea mai bine și a fost a externat.

PUBLIKA.MD amintește că ieri, Vladimir Iastrebceak, fostul responsabil de politica externă în administrația secesionistă de la Tiraspol, nu a putut să urce în avionul de pe ruta Chișinău-Frankfurt. Potrivit surselor publika.md, Iastrebceak se afla în stare avansată de ebrietate.

Vladimir Iastrebceak a fost preluat de polițiștii de frontieră, care, de comun acord cu operatorul zborului, au împiedicat îmbarcarea acestuia. Martorii susțin că Iastrebceak abia de se ținea pe picioare și a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a verifica starea lui de sănătate. 

Vladimir Iastrebceak a fost aşa-zis ministru de externe al regiunii transnistrene în perioada anilor 2008 - 2012, iar din 2017 până în 2018 a ocupat funcţia de reprezentant special al liderului de la Tiraspol în Ucraina. 


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu