Unde s-a născut fiul ducilor de Sussex

Ducesa de Sussex l-a născut pe Archie, primul său copil, la clinica privată Portland Hospital, din Westminster, potrivit certificatului de naştere al bebeluşului, scrie agerpres.ro.

Meghan figurează în certificatul de naştere al fiului său, înregistrat vineri de ducele de Sussex, cu titulatura ''Rachel Meghan Alteţa sa Regală Ducesa de Sussex'', iar la ocupaţie este menţionat ''prinţesă a Regatului Unit''.

Certificatul de naştere al lui Archie, consultat de Press Association, confirmă locul naşterii ca fiind Portland Hospital punând astfel capăt speculaţiilor potrivit cărora Meghan, de la a cărei căsătorie cu prinţul Harry se împlineşte duminică un an, ar fi născut la domiciliu, la Frogmore Cottage, reşedinţa ducilor de Sussex de pe domeniul Windsor.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, al şaptea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a şi al ducelui de Edinburgh, a venit pe lume în data de 6 mai, ora locală 5.26 am, având o greutate la naştere de 3,260 kilograme.

Până la această oră, ducele şi ducesa au încercat să păstreze confidenţialitatea asupra locului naşterii precum şi asupra detaliilor legate de personalul medical care a asistat naşterea.

Anunţul naşterii bebeluşului regal a fost făcut de prinţul Harry, care nu şi-a ascuns entuziasmul de a fi tată pentru prima dată, spunând despre fiul său nou-născut că este ''absolut adorabil''.

Ducele s-a aflat lângă soţia sa în timpul naşterii şi a mărturisit, mai târziu, că a dormit doar câteva ore, sugerând că travaliul lui Meghan a durat cea mai mare parte din noapte.

Archie este considerat primul bebeluş metis născut după multe secole în familia regală şi este o reflectare a modernităţii Marii Britanii şi a diversităţii sale culturale.

Bebeluşul, care nu a primit un titlul regal, a făcut cunoştinţă cu unchiul şi mătuşa sa, ducele şi ducesa de Cambridge marţi, şi a petrecut timp alături de bunica sa maternă, Doria Ragland, şi de străbunicii săi, regina Elisabeta a II-a şi ducele de Edinburgh.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu