Unde este Renato Usatîi? Poza lui apare în continuare pe panoul de la IP Buiucani

Embed:

Gafă la Inspectoratul de Poliţie Buiucani. Liderul formaţiunii ,,Partidul Nostru'' Renato Usatîi este în continuare pe panoul cu fotografiile celor daţi în căutare, unde este menţionat că acesta este suspectat de tentativă de omor.

"Cum pot eu să fiu dat în căutare când mă aflu în Republica Moldova deja de câteva luni? Eu cred că aici e o altă problemă. În primul rând, vreau să le mulţumesc colaboratorilor de poliţie pentru publicitate, că dacă mă ţin până acum, îmi ţin poza pe panou, mai puţin o să caut bani pentru billboarduri în alegerile care acum o să fie", a declarat Renato Usatîi, liderul formaţiunii Partidul Nostru.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului General de Poliţie, Mariana Beţivu, ne-a spus este vorba despre o greşeală şi poza trebuia demult scoasă. După ce am sesizat reprezentanţii Inspectoratului General de Poliţie, fotografia lui Renato Usatîi a fost scoasă.

Liderul formaţiunii Partidul Nostru a părăsit ţara în octombrie 2016 înainte ca pe numele lui să fie eliberate două mandate de arestare. El este învinuit de tentativă de asasinare a bancherului rus Gherman Gorbunţov şi de introducerea ilegală în ţară a unor bani din Rusia.

Politicianul a revenit în ţară în luna iulie şi a fost preluat de mascaţi chiar de la vamă. Doar că până seara, el a fost eliberat şi este cercetat în libertate.

În prezent, Usatîii este consilierul primarului de Bălţi, Nicolai Grigorişcin.

Lasă un comentariu