"Unde aţi mai văzut aşa ceva?" Când şi unde ar putea avea loc dezbatere electorală dintre Petro Poroşenko şi Vladimir Zelenski

Embed:

Mult aşteptata dezbatere electorală dintre Petro Poroşenko şi Vladimir Zelenski ar putea avea loc vineri pe stadionul olimpic.

Totuşi, nimic nu e clar deoarece fiecare candidat vrea să aibă propria scenă, iar orele anunţate sunt diferite. Dacă Poroşenko planifică să termine dezbaterile la ora 18:00, contracandidatul său abia va ajunge acolo la orele 19.00.

"Noi instalăm scena aici, el însă vrea să şi-o instaleze pe a sa în celălalt colţ. Unde aţi mai văzut aşa ceva? Unde aţi văzut ca dezbaterile dintre doi candidaţi să se desfăşoare de pe scene diferite?", a întrebat Vladimir Zelenski.

Zelenski l-a acuzat pe contracandidatul său că prin decizia de a-şi instala propria scenă nu face nimic altceva decât să divizeze cetăţenii. Cu toate acestea, Zelenski nu a explicat de ce a recurs la acelaşi gest. Prima dezbatere de pe stadionul olimpic din Kiev trebuia să aibă loc iniţial în 14 aprilie. Deşi iniţiativa a venit din partea lui Zelenski, tot el a fost cel care a lipsit de la duel.

Prin intermediul staff-ului, candidatul la alegerile prezidenţiale a declarat că programul încărcat nu i-a permis să ajungă la eveniment. El însă a promis că va veni pe stadion în data de 19 aprilie. Tot vineri, mai exact la ora 20:00, Poroşenko şi Zelenski trebuie să participe la dezbaterile organizate de televiziunea publică.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale din ţara vecină va avea loc duminică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu