Una dintre victimele lui Weinstein a plătit sute de mii de dolari unui bărbat pe care l-a agresat sexual într-un hotel

Scandalul în care este implicat producătorul american Harvey Weinstein scoate la iveală detalii nebănuite. Actriţa italiană Asia Argento (42 de ani), devenită una dintre figurile centrale ale mişcării #MeToo după ce l-a acuzat pe Weinstein de viol, i-ar plăti despăgubiri unui bărbat care susţine că ar fi fost agresat sexual de actriţă pe când avea 17 ani, scrie b1.ro.

Actriţa îi plăteşte 380.000 de dolari lui Jimmy Bennett, un actor şi muzician rock american, care susţine că Asia Argento l-ar fi agresat sexual într-o cameră de hotel din California în 2013, conform New York Times.

Tânărul Bennett şi-a anunţat intenţia de a o chema în faţa instanţei pe Asia Argento şi de a solicita despăgubiri în valoare de 3,5 milioane de dolari pentru că agresiunea sexuală la care a fost supus de actriţă l-ar fi afectat emoţional şi i-a adus pierderi financiare.

În 2013, când s-ar fi petrecut această agresiune sexuală, presupusa victimă avea 17 ani, iar actriţa de origine italiană avea 37 de ani.

Vârsta legală pentru a consimţi o relaţie sexuală în statul California este de 18 ani. În prezent, Jimmy Bennett are 22 de ani, iar agresoarea sa 42, scrie Agerpres, citând AFP.

Până la urmă cei doi au ajuns la un acord în luna aprilie a acestui an, prin care actriţa se obligă să-i plătească tinerei sale victime suma de 380.000 de dolari în mai multe tranşe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu