Un ziar irlandez publică destăinuirile unei prostituate din Moldova

O moldveancă traficată în Dublin la vârsta de 15 ani a căzut de accord să-şi dezvăluie experienţele sale pentru publicaţia irlandeză Independent. A fost adusă în Dublin după ce a fost vândută pentru trei mii de euro de către cumnatul său şi a fost pusă imediat să lucreze ca prostituată.

Fiind încă minoră ea era forţată să facă sex cu până la 15 bărbaţi pe zi în bordelurile din capitala Irlandei.“Odată am avut un bărbat, care mă ţinea de gât în timp ce era de-asupra mea", a povestit victima. “Urmele de la degetele lui mi-au rămas  pentru două săptămâni. Am avut noroc că tocmai a intrat o prietenă".

Moldoveanca a ajuns în Irlanda cu ambiţia de a începe o viaţă nouă, dar a fost prinsă în ani de abuz şi violenţă. „Ştiu că nu am vrut să rămân acolo, dar simţeam că mă va ucide fie crima organizată, fie eu însumi..."

După şapte ani, moldoveancă a reuşit s-o rupă cu proxenetul şi locuieşte acum în Irlanda cu fiica sa. Ea a consimţit să-i fie înregistrată povestea într-un proiect realizat de o organizaţie de ajutorare a imigranţilor din Irlanda.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu