Un vas de croazieră cu peste 180 de oameni la bord s-a scufundat în apele râului Volga

Embed:

Nu mai există şanse ca cei 100 de oameni daţi dispăruţi în urma accidentului naval produs ieri după amiaza pe râul Volga, să fie în viaţă. Echipele de salvare au reuşit să aducă la mal 80 de supravieţuitori. Printre dispăruţi se află şi 30 de copii. Nu se stie deocamdată care sunt motivele scufundării vasului de agrement ce transporta peste 170 de persoane.

Nava de croazieră "Bulgaria" s-a scufundat în apele care traversează districtul Kansko-Ustinovski din Republica Tatarstan, la doar trei kilometri depărtare de ţărm, într-o zonă unde adâncimea apei este de aproape 20 de metri. Două dintre persoanele care au supravieţuit se află în stare gravă, potrivit mass-media locale.

Televiziunea rusă de stat a anunţat că vasul s-a scufundat, cel mai probabil, din cauza supraîncărcării. Capacitatea vasului este de 140 de persoane, iar în momentul accidentului la bord se aflau cu 48 de oameni mai mult.

Membri ai echipelor de intervenţie, citaţi de presa rusă, au spus că nava avea doar două bărci de salvare în loc de patru. Vasul de croazieră "Bulgaria" a fost construit în 1955 şi aparţinea unei companii din republica rusă Tatarstan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu