Un troleibuz din Bălţi, cu pasageri la bord, A LUAT FOC în plin trafic (VIDEO)

Embed:

Un troleibuz de pe ruta nr.2 din Bălți a luat foc. Incidentul a avut loc în această seară, în jurul orei 17:30.

Un martor a postat pe o reţea de socializare imagini video în care se vede cum iese fum din salonul unității de transport. Nimeni nu a avut de suferit, iar cei din Direcția Troleibuze dau asigurări că troleibuzul respectiv va ieși pe linie mâine dimineață, scrie tvn.md.

Șeful Serviciului de monitorizare a circulației troleibuzelor a Direcției Troleibuze Bălți, Iurie Lazarchevici, a spus pentru TV Nord că totul s-a întâmplat din cauza unui scurtcircuit de la tijele de contact ale troleibuzului. După incident, troleibuzul a fost scos de pe linie, dar ar putea fiu repus pe lini de miercuri.

Lazarchevici a mai menționat că situația nu a prezentat pericol pentru pasageri, iar șoferul a acționat conform regulamentului.

Parcul Întreprinderii municipale Direcția Troleibuze din Bălți numără peste 45 de troleibuze, dintre care aproape jumătate dintre ele sunt de model vechi.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu