Un Tricolor arborat în satul Cobâlea: Ţara şi neamul reprezintă cele mai de preţ comori (VIDEO)

Embed:

Campania Publika TV "Eu sunt Moldova" îşi continuă traseul. Astăzi, jurnaliştii Publika TV, împreună cu autorităţile locale au arborat un tricolor în satul Cobâlea din raionul Şoldăneşti. Oamenii din localitate spun că ţara şi neamul reprezintă cele mai de preţ comori. 

Autorităţile locale îşi pun mari speranţi în tânăra generaţie, care promite să depună eforturi pentru a dezvolta comunitatea: "Este o ţară cu oameni buni, oameni care ajută să fie ţara mai curată, deosebită".

"Aceşti oameni au dat naştere unor personalităţi marcante care au ieşit din sat. Noi, Administraţia Publică Locală dorim bine oamenilor, vrem să îi ajutăm", a menţionat primarul satului Cobâlea, Angela Ababei.

Drapelul dăruit de echipa Publika TV a fost înălţat pe clădirea primăriei din localitate.

Arborează şi tu tricolorul ţării noastre oriunde te-ai afla, imortalizează momentul într-o fotografie şi încarc-o pe site-ul PUBLIKA.MD, la secţiunea Eu sunt Moldova.

Campania "Eu sunt Moldova" este la a cincea ediție. An de an, am cutreierat numeroase localități din țară pentru a înrădăcina în inimile moldovenilor dragostea pentru țară și mândria de a fi moldovean.

Jurnaliştii noştri vor merge în zeci de localităţi şi vor arbora acolo câte un tricolor, care să fluture falnic în bătaia vântului pentru demnitatea şi onoarea poporului nostru.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu