Un traseu magic al lui Moş Crăciun, iniţiat în Capitală. AFLĂ ce urare INGENIOASĂ are moşul

Embed:

O adevărată sărbătoare pentru cei mai mici dintre locuitorii Capitalei a fost organizată, astăzi, de către Academia lui Moş Crăciun. Copiii, împreună cu părinţii, au putut să facă o "călătorie magică" prin centrul oraşului. La fiecare staţie, îi aşteptau concursuri şi surprize de sărbătoare.

Prima zi a traseului magic a fost una plină de animaţie. Prin centrul Capitalei a circulat un autobuz din poveşti. Prin staţii, asistenţii lui Moş Crăciun au organizat concursuri şi au împărţit cadouri.

Pe cei mai activi copii, Moş Crăciun i-a invitat să vină la el. În autobuz, programul de sărbătoare a continuat şi nici un participant nu a rămas fără cadou. Atmosfera de poveste au resimţit-o chiar şi adulţii.

"În fiecare an, Moş Crăciun organizează jocuri pentru copii şi pentru ca lumea să cunoască faptul că exită în ţară un Moş Crăciun care este adevărat, care nu seamănă şi nu este Santa Claus sau Moş Gerilă, ci fratele lor", a declarat membrul Academiei lui Moş Crăciun Irina Tolbuhina.

"Să întâlnim Anul Nou 2013 cu multă bucurie. La mulţi ani! Cele bune să se adune, cele rele să se spele. Roadă pământului, udeală gâtului şi fete la băieţi", a urat Moş Crăciun din centrul Capitalei.

Autobuzul de pe traseul magic al lui Moş Crăciun va circula prin centrul Capitalei în fiecare zi, până pe 29 decembrie, de la ora 13 până la 16.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu