Un traficant de droguri a fost reţinut în flagrant. Câţi ani riscă să stea la dubă (VIDEO)

Poliţia a reținut în flagrant un bărbat de 26 de ani, în timp ce încerca să comercializeze unui polițist sub acoperire 2 grame de stupefiante "PVP" contra sumei de 1 000 de lei.

Investigațiile speciale desfășurate de forțele de ordine au stabilit identitatea acestuia ca fiind originar din comuna Băcioi, iar la 20 mai, curent, a fost efectuată o achiziție de control, fiind procurate 5 grame de substanță narcotică.

În urma percheziției, în automobilul bănuitului, a fost depistat aproximativ un gram de "PVP", 6 000 de lei, bani obținuți din comercializarea drogurilor și bani marcați.

Pe cazul dat, a fost iniţiată o cauză penală pentru trafic de droguri. Bănuitul este cercetat în stare de arest și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 15 ani.

La moment, polițiștii întreprind măsuri operative de investigaţie, întru stabilirea şi documentarea complicilor şi persoanelor implicate în acest caz.

Inspectoratul General al Poliţiei informează că angajații Direcției antidrog au documentat activitatea grupării specializate în afaceri cu droguri în proporții deosebit de mari, din care face poarte şi bănuitul, în ultimele două luni.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu