Un TIR încărcat cu făină şi macaroane a luat foc din mers pe şoseaua Munceşti (GALERIE FOTO/VIDEO)

Embed:

Un camion încărcat cu făină şi macaroane a luat foc din mers, în această dimineaţă, pe şoseaua Muncești din Capitală. La faţa locului au intervenit pompierii cu două autospeciale, pentru a stinge flăcările. Şoferul TIR-lui spune că venea din Ucraina şi se îndrepta spre un depozit din Chşinău. Potrivit lui, incidentul ar fi fost provocat de o defecţiune la roată.

Şoferul camionului, care a scăpat nevătămat din această aventură, spune că flăcările au izbucnit brusc şi totul s-a întâmplat în câteva secunde.

"A apărut o defecţiune la roată, frâna a luat foc, a curs ulei şi a început să ardă şi tirul. La început, airbagurile au sărit, multe flăcări, iar după roţile au început să ardă. M-am oprit în loc după aceasta", a declarat şoferul.

Şoferul a fost cel care a alertat pompierii.

"Pompierii au stabilit că arde 10 la sută din remorca camionului şi trei anvelope. Pomierii au reuşit către 7.30 să lichideze total incendiul. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit", a declarat Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă IGSU.

Din cauza incidentului, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice.

Angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale cercetează cazul pentru a stabili cauza izbucnirii incendiului. Conform datelor IGSU, de la începutul anului 2019, pompierii au intervenit în 12 cazuri de ardere a autoturismelor.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu