Un tigru de la grădina zoologică din Kansas, SUA, şi-a ATACAT ÎNGRIJITOAREA. Femeia e MUTILATĂ

Un tigru de la grădina zoologică din Topeka, din statul Kansas, a atacat-o și rănit-o pe una dintre îngrijitoarele sale.

Incidentul s-a petrecut în afara orelor în care grădina zoologică era deschisă publicului. Iar tigrul în vârstă de 7 ani s-a năpustit asupra femeii în timp ce se afla în zona de habitat a animalelor. „Un tigru mascul a atacat o îngrijitoare la parcul zoologic al oraşului.

Îngrijitoarea a fost rănită şi transportată la spital în stare de conştienţă”, a transmis Primăria orașului într-un mesaj postat pe Twitter. Potrivit directorului grădinii zoologice, îngrijitoarea se afla în zona rezervată tigrului pentru a efectua operaţiunea de salubrizare şi întreţinere a locului, cum obişnuieşte să facă zilnic, iar tigrul nu trebuia să se afle în acel moment în acelaşi spaţiu.

S-a comis probabil o greşeală”. În urma atacului, îngrijitoarea a suferit „laceraţii şi perforaţii la nivelul capului, spatelui şi braţului, iar victima a fost transportată la un spital din zonă pentru a primi îngrijiri”.

El a precizat că deocamdată nu se gândesc la sacrificarea felinei, originară din Sumatra (Indonezia), având în vedere că este vorba de o specie „excepţională” şi în pericol de dispariţie.

Tigrul Sanjiv a devenit recent tatăl a patru pui. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu