Un tată și-a violat fiica de numai 14 ani după ce s-a uitat la filme erotice

Un tată din Arad care a consumat băuturi alcoolice și s-a uitat la filme erotice și-a violat apoi fără rețineri fiica în vârstă de doar 14 ani, fiind acum arestat.

O fapta cumplită de viol asupra unei minor a avut loc în luna decembrie 2016, atunci când potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad  fiind la domiciliul său şi profitând de faptul că în imobil se afla doar el şi fiica sa minoră, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice – concomitent cu vizionarea unor filme erotice/pentru adulţi -, inculpatul prin constrângere, a întreţinut acte sexuale orale cu fiica sa minoră”.

În februarie 2018 procurorii au dispus “punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat – tatăl biologic al victimei minore în vârstă de 14 ani – cu privire la comiterea infracţiunii de viol, în modalitatea prev. de art.218 al.1, al.2 lit.a,b,c C.p . fiind formulată totodată propunere de arestare preventivă în acest sens, scrie libertatea.ro

Propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu