Un tată și-a lăsat copilul în tren și a coborât să fumeze o țigară. Au urmat clipe dramatice (VIDEO)

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere în stația Windermere din Cleveland, Ohio se poate vedea cum un bărbat urcă în trenul Rapid Transit și își lasă bebelușul pe un scaun. Apoi, omul coboară pe peron să fumeze o țigară, dar ușile vagonului se închid și trenul pleacă din gară.

Bărbatul aleargă disperat după trenul în mișcare, strigând și lovind ușile înainte ca locomotiva să prindă viteză. Tatăl bebelușului a crezut că are suficient timp pentru a fuma o țigară. Din fericire, un alt pasager a alertat imediat conductorul care a inversat rapid cursul locomotivei și tatăl și-a regăsit copilul în vagon.

Tatăl copilului a acuzat operatorul trenului că nu a anunțat că trenul pleacă din stație. El nu a fost acuzat că și-a lăsat bebelușul pentru câteva minute singur în vagon.

Oficialii Regional Transit Authority au declarat că nici copilul, nici pasagerii nu au fost în pericol în timpul incidentului, dar conductorul a primit un avertisment că nu a urmat procedurile de comunicare, scrie libertatea.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu