Un tată s-a căsătorit și a întreținut relații intime cu fiica sa. Ce riscă acum

Un bărbat și fiica sa au fost arestați, săptămâna trecută, fiind acuzați de incest, informează Departamentul de Poliție din Nebraska. Statele Unite. Travis Fieldgrove, în vârstă de 39 de ani, și fiica sa de 21 de ani, Samantha Kershner, au fost arestați miercuri, 30 ianuarie, în Nebraska, după ce relația lor intimă a fost descoperită, scrie libertatea.ro.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că „motivația ei de a face sex cu tatăl său a provenit dintr-o competiție gelosă cu sora ei vitregă cu privire la cine ar putea face sex cu tatăl lor”, scrie Metro.co.uk. Kershner a crescut fără tatăl ei, dar în urmă cu patru ani i-a spus mamei sale că vrea să îl cunoască pe bărbatul care i-a dat viață. Mama ei l-a identificat pe Fieldgrove ca fiind tatăl ei și a organizat o întâlnire între cei doi. 

În următorii trei ani, perechea a avut o relație tradițională tată-fiică, înainte de a se implica sexual, pe 10 septembrie 2018, a declarat Kershner poliției. Amândoi au refuzat să spună Poliției cum a devenit relația lor una intimă, dar ulterior ea le-a spus autorităților despre „competiția de gelozie cu sora ei vitregă”. La 1 octombrie 2018, perechea s-a și căsătorit, la Tribunalul Adams din Hastings, Nebraska, care nu solicită un test de sânge, înainte de a obține certificatul de căsătorie. 

Fieldgrove a declarat, ulterior, că nu crede că este tatăl acesteia, deoarece numele său nu era înscris pe certificatul ei de naștere, moment în care atât el, cât și Kershner au furnizat autorităților probe pentru un test de paternitate. Rezultatele testului ADN au venit pe 14 ianuarie și au stabilit că probabilitatea ca Fieldgrove să fie tatăl lui Kernsher este de 99,999%, potrivit documentelor instanței.

Totuși, Fieldgrove a postat un mesaj pe Facebook, susținând că testul a dezvăluit că Samantha nu era fiica sa. Ambii au fost arestați și fiecare a fost acuzat de incest. Perechea este ținută în închisoarea Hall County cu Fieldgrove și ar putea fi eliberați pe cauțiune (el – 100.000 de dolari, ea – 20.000 de dolari). Pentru asta, urmează să apară din nou în fața judecătorilor, dar nu se știe data exactă a procesului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu