Un tată din Cambodgia a reuşit să emoționeze internauții. Gestul pe care l-a făcut pentru băiețelul lui

Un tată din Cambodgia a reuşit să emoționeze internauții cu un gest pe care l-a făcut pentru băiețelul lui. Pentru că nu avea bani să-i cumpere o geantă nouă pentru școală, acesta i-a confecționat el un rucsac, scrie fluxdestiri.com.

Ny Keng, un băiețel în vârstă de cinci ani din Cambodgia, și-a pierdut geanta în care își transporta obiectele pentru școală, în timpul unei excursii pe care a făcut-o cu școala în Thailanda.

Întors acasă, băiețelul i-a cerut tatălui său să-i cumpere o nouă geantă cu care să meagă la școală. Cum situația financiară a părinților lui NY nu este deloc bună, tatăl băiețelului a găsit o soluție. Acesta i-a făcut el însuși o nouă geantă. Bărbatul a cusut un rucsac din rafie, de culoare albastră, cu care copilul a mers a doua zi la școala unde învăța, în Lumpath.

Rucsacul lui Ny a fost extrem de apreciat de colegii săi și de profesori.

Povestea a ajuns pe rețelele de socializare după ce una dintre profesoarele copilului a făcut-o publică, internauții fiind impresionați. Mulţi dintre cei care au văzut cum arată geanta de rafie realizată de tatăl lui Ny s-au arătat interesați în achiziționarea unui astfel de obiect.

 

Lasă un comentariu