Un tată a fost condamnat la 113 ani de închisoare pentru că şi-a lăsat ambele fiice minore GRAVIDE

Curtea Superioară din Castilla y Leon a confirmat condamnarea de 112,5 ani de închisoare pentru Petrică C., pentru  agresiune sexuală și de abuz împotriva celor două fiice ale sale, între 2015 și 2017. 

Cele două copile aveau 15 şi 16 ani în momentul agresiunilor şi amblele au făcut întreruperi de sarcină, a anunțat libertatea.ro. Înalta Curte a respins recursul condamnatului și a confirmat decizia din 5 iulie 2018 a celei de-a Patra Secții Penale a Curții Provinciale, care l-a găsit pe român vinovat de opt infracțiuni de agresiune sexuală, cinci dintre ele  contra uneia dintre cele două fete și trei asupra celei de-a doua. 

Trebuie să le dea câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fete

De asemenea, a fost găsit vinovat de alte cinci agresiuni asupra soţiei. De asemenea, românul a fost decăzut din toate drepturile părinteşti şi obligat să achite câte 10.000 de euro fiecăreia dintre fiice. Bărbatul şi-a supus fiicele unor atacuri sălbatice, le-a violat în mai multe rânduri, le-a bătut şi le obliga să doarmă împreună cu el. A lovit-o repetat pe soţia sa pentru a nu se opune abuzurilor asupra copilelor. 

Acestea au depus plângere şi au cerut ajutor abia când au rămas însărcinate. Ambele au mers la doctor pentru întrerupere de sarcină în acelaşi timp şi astfel medicii au alertat poliţia. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu