Un tanc s-a răsturnat, iar altul s-a defectat din mers. IMAGINI TERIBILE pe un poligon din Rusia (VIDEO)

Embed:

Un tanc s-a răsturnat pe loc drept, iar altul s-a defectat după ce a ieşit dintr-o băltoacă. Scenele incredibile au fost surprinse în timpul Biatlonului Tancurilor 2015, competiţie care are loc pe un poligon din Rusia.

Astfel, în imagini apare un blindat care scoate un fum alb şi opreşte după ce a trecut cu bine un şanţ umplut cu apă. Comentatorii imaginilor susţin că blindatul ar fi fost condus de militari din Armenia.

Imediat după această întâmplare, martorii au filmat momentul în care un tanc condus de echipajul din Kuweit a intrat cu viteză într-o cotitură şi nu s-a isprăvit cu conducerea. Astfel, monstrul care cântăreşte câteva zeci de tone s-a răsturnat şi a rămas blocat pe partea dreaptă laterală. Echipajul nu a avut de suferit, iar blindatul s-a ales cu daune minore.

PUBLIKA.MD precizează că proba Biatlonul Tancurilor are loc în contextul Jocurilor Armate Internaţionale. Evenimentul de amploare se defăşoară în perioada 1-15 august 2015 pe poligoane din mai multe regiuni ale Federaţiei Ruse.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu