Un tânăr se comporta ciudat în gară. Poliţiştii l-au arestat imediat când au văzut ce are în geantă (VIDEO)

Embed:

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a fost surprins drogat în preajma Gării Auto Centru din capitală. El a avea o geantă plină cu plante de mac şi se comporta ciudat. Tânărul a fost fost condus imediat de poliţişti la inspectorat pentru audieri.

Bărbatul a declarat că ar fi procurat plantele de mac pentru copturi dulci. Ulterior el a fost supus expertizei narcologice care a stabilit că a consumat droguri. Poliţiştii îl bănuiesc de faptul că ar fi venit în capitală cu scopul de a comercializa plantele de mac.

Acestea au fost sigilate şi transmise în laborator pentru expertizări. Pe numele bărbatului urmează a fi iniţiat un proces penal pentru consum şi circulaţie ilegală  a substanţelor narcotice în scop de înstrăinare.

Dacă va fi găsit vinovat, tânărul riscă o amendă de la 12 000 la 18 000 lei sau închisoare pe un termen de până la 2 ani.

Totodată, poliţia capitalei a nimicit câteva fâşii de plante de cânepă, depistate pe câteva terenuri neexplorate din sectorul Râşcani , fiind zmulse şi nimicite la faţa locului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu