Un tânăr, ŞANTAJAT şi AMENINŢAT cu violenţă fizică de trei bărbaţi din Călăraşi şi Ialoveni (VIDEO)

Un tânăr de 25 de ani, domiciliat în raionul Călăraşi, a fost şantajat timp de o lună de trei persoane cu vârste cuprinse între 27 şi 34 de ani, domiciliaţi în raionul Călăraşi şi oraşul Ialoveni. Anterior, suspecţii au fost condamnaţi pentru trafic de droguri.

Poliţia a fost sesizată de victimă, care a declarat că în timp ce se deplasa cu automobilul personal pe o stradă din oraşul Călăraşi, alte două automobile i-ar fi blocat trecerea. După care, trei bărbaţi necunoscuţi, l-ar fi scos forţat din automobil, ameninţându-l cu distrugerea automobilului şi violenţă fizică, dacă timp de câteva zile nu le va fi transmisă suma de 400 de euro. Victima nu s-a conformat cerinţei acestora, ulterior, peste o perioadă de timp, suspecţii l-au ameninţat din nou, cerându-i suma de 500 de euro.

Motivul şantajului a fost inventat de suspecţi.

În urma efectuării măsurilor speciale de investigaţii, efectuate de ofiţerii Direcţiei Combaterea crimei organizate a Inspectoratului Național de Investigaţii în comun cu angajaţii Inspectoratului de Poliţie Călăraşi şi Procuratura raionului Călăraşi, suspecţii au fost identificaţi. Ulterior, forţele de ordine au organizat operaţiunea de reţinere a acestora.

Astfel, bărbaţii au fost reţinuţi în timp ce primeau 500 de euro de la victimă. Acţiunile ilegale ale bănuiţilor au fost prevenite, suspecţii fiind reţinuţi de poliţie pentru 72 de ore.

Ca urmare a percheziţiilor corporale şi în automobil, au fost depistaţi banii care i-a primit din partea victimei în sumă de 500 de euro, un cuţit cu care a fost ameninţat victima şi telefoane mobile.

Poliţia a iniţiat o cauză penală. Bănuiţii riscă până la 7 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu