Un tânăr s-a căsătorit cu trupul neînsuflețit al iubitei: "Chiar dacă e târziu, i-am îndeplinit visul"

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a uimit o lume întreagă după ce s-a căsătorit cu trupul neînsuflețit al iubitei lui, care a pierdut lupta cu cancerul. Ceremonia a fost una extrem de sfâșietoare, iar numeroase persoane s-au adunat pentru a-i fi alături în aceste momente grele, scrie a1.ro.

A visat întotdeauna ca Yang Liu, femeia care i-a fost alături în ultimii 12 ani să-i fie soție, încât moartea ei nu l-a împiedicat să o ia de nevastă. Astfel, sfâșiat de durere după ce femeia a murit, tânărul XU a plănuit o ceremonie extravagantă.

Astfel, îmbrăcat într-un costum elegant, ca și cum ar fi fost în cea mai fericită zi din viața lui, Xu i-a jurat iubire veșnică partenerei decedate în fața prietenilor. De asemenea, și ea era îmbrăcată în rochie de mireasă, iar alături aveau zeci de buchete de trandafiri de culoare roz.

Ceremonia extravagantă a avut loc în estul Chinei, iar prezenți au fost familiile celor doi și prieteni de-ai lor.

"Soția mea, nu-ți face griji. Pentru mine, restul vieții va fi în durere, însă nu voi renunța", a spus tânărul, printre lacrimi.

Yang a murit pe 14 octombrie, la 34 de ani, după ce aproape cinci ani s-a luptat cu cancer mamar.

De asemenea, Xu a mărturisit că nu s-a dezlipit de trupul lui Yang timp de șapte zile după moartea ei, din dorința de a-i arăta respect.

"Soția mea obișnuia să spună că nimeni nu trebuie să plângă dacă moare. Am încercat să-i respect dorința, însă după ce trupul ei a fost trimis la crematoriu, nu mi-am putut abține lacrimile", a mai povestit el, potrivit Daily Mail.

De asemenea, bărbatul a mărturisit că a luat această decizie, pentru că știa cât de mult își dorea să îmbrace rochia de mireasă: "I-am promis o nuntă de poveste. Chiar dacă e târziu, i-am îndeplinit visul!"

Potrivit presei internaționale, cei doi au fost colegi la facultate. Au început să vorbească pe internet, iar în august 2007 au devenit un cuplu. Șase ani mai târziu, în 2013, cei doi au depus actele pentru a se căsători. Trei luni mai târziu, viața lor a luat o întorsătură cumplită, deoarece femeia a fost diagnosticată cu cancer la sân. A trecut prin mai multe runde de chimioterapie, dar niciodată nu și-a pierdut speranța. Anul trecut, însă, cancerul a revenit, iar Yang a pierdut lupta cu boala.

loading...

Lasă un comentariu