Un tânăr MORT DE BEAT și FĂRĂ PERMIS de conducere, trântit la pământ de poliție. A fugit și a intrat cu mașina într-un stâlp (VIDEO)

Embed:

Reţinere ca în filmele de acţiune pe străzile oraşului Orhei. Un tânăr, de 26 de ani, a fost pus la pământ de oamenii legii, după ce a fost prins beat la volan şi fără permis de conducere.

Potrivit poliţiei, şoferul a fost somat să oprească deoarece conducea haotic şi cu viteză excesivă, dar a ignorat solicitările oamenilor legii, a efectuat o manevră pe sens opus şi a continuat să conducă în plină viteză. Inspectorii de patrulare au pornit în urma acestuia, iar la un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un pilon. În automobil mai era un pasager, un tânăr de 28 de ani.

La solicitarea inspectorilor de a prezenta actele necesare, șoferul a recunoscut că nu are niciun document la el. În timpul discuției, inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool şi i-au solicitat bărbatului să treacă alcooltestul.

Acesta a refuzat, a devenit agresiv şi a vrut să fugă, dar a fost încătuşat imediat. Scenele au fost surprinse de o cameră de supraveghere din intersecţie.

"Conducătorul auto a fost escortat la Inspectoratul de poliție Orhei pentru documentarea cazului. Șoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic de a stabili gradul de ebrietate și contravențional pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație. Ce riscă, va stabili ancheta", a declarat Alina Bunghez, ofiţer de presă Inspectoratul Naţional de Patrulare.

Poliţiştii au stabilit că tânărul nu este la prima abatere de la lege. În 2018, acesta a fost prins de două ori pentru că urcase la volan fără a deţine permisul de conducere şi pentru provocarea unui accident rutier cu părăsirea locului faptei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu