Un tânăr, lovit din imprudenţă la intrarea într-un sat din Cimişlia. Ce pedeapsă riscă şoferul

Un tânăr de 27 de ani a fost lovit de un automobil, şoferul căreia la scurt timp a părăsit locul accidentului. După faptă, poliţia a fost alertată imediat pentru a localiza vehiculul şi proprietarul acestuia. Totul s-a întamplat în localitatea Coştangalia din raionul Cimişlia.

Oamenii legii au găsit automobilul vizat, într-o curte a unui locuitor de 37 de ani, al aceluiaşi sat. Bărbatul a recunoscut că, conducea cu viteză excesivă și nu a observat pietonul care se deplasa pe carosabil, iar în consecință impactul a fost inevitabil.

Cazul este cercetat în continuare. Dacă șoferul va fi găsit vinovat, pentru părăsirea locului accidentului, riscă până la 2 ani privațiune de libertate

Iar pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport care a cauzat din imprudență vătămări grave a integrității corporale sau a sănătății, riscă de la 3 la 7 ani de închisoare cu privare de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 4 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu