Un tânăr în timp ce consuma droguri în maşină, prins de poliţişti

A dat nas în nas cu poliţiştii, atunci când se aştepta mai puţin. Un individ din capitală a fost surprins în flagrant delict în timp ce consuma stupefiante în maşina.

Deşi şi-a parcat maşina cât mai departe de "ochii lumii", n-a fost scăpat din vederea ofiţerilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Buiucani, scrie Canal3.md.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 02.00, pe strada Grigore Alexandrescu din Sectorul Buiucani al capitalei. În timp ce oamenii legii patrulau sectorul dat, au observat automobilul suspect.

''A fost depistat un automobil de model Volkswagen, în care a fost depistat o persoană de gen masculin, care consuma droguri. .. asupra lui a fost depistat un pliculeţ cu o masă vegetală, asemănătoare cu marijuana'', a declarat poliţistul.

În automobilul bănuitului, poliţiştii au depistat un pliculeţ suspect, jos, lângă bancheta din faţă şi un aparat artizanal pe bancheta din spate. Totuşi, individul se arăta "inocent" faţă de probele incriminatorii. 

''- Ce s-a întâmplat? De ce aţi fost reţinut?
 - Nu am nimic de spus. 
 - Consumaţi droguri?
 - Nu. 
 - Ce se află în pacheţelele de lângă dumneavoastră?
 - Nu ştiu.
 - Astăzi aţi consumat droguri?
 - Nu'', a afirmat suspectul.

Deşi individul nu şi-a recunoscut vina, el a fost escortat la Inspectoratul de Poliţie pentru a fi audiat. Totodată, substanţa necunoscută a fost ridicată şi urmează a fi supusă expertizei.

Dacă rezultatul va adeveri bănuielile oamenilor legii, suspectul riscă să se aleagă cu amendă usturătoare pentru deţinere şi consum de stupefiante.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu