Un tânăr din Vaslui și-a ucis consăteanul fără să știe de ce. Victima a murit sufocată cu propriul sânge

Un tânăr de 27 de ani din județul Vaslui a fost reținut, joi, de către procurori pentru omor, după ce și-a ucis un consătean cu zece ani mai în vârstă fără vreun motiv anume. În urma autopsiei, legiștii au stabilit că victima a suferit o fractură de piramidă nazală, ceea ce i-a provocat o hemoragie puternică, așa încât a murit sufocat cu propriul sânge, scrie libertatea.ro.

Crimă învăluită în mister în localitatea vasluiană Muntenii de Jos. Un bărbat de 37 de ani a murit sufocat cu propriul sânge, după ce a fost bătut cu cruzime de către un consătean cu zece ani mai tânăr. Totul s-a întâmplat pe un drum din sat, în urma unui conflict izbucnit între cei doi fără ca procurorii să stabilească și motivul. Altercația a fost provcată de către victimă, care s-a luat de tânărul de 27 de ani în timp ce acesta trecea pe un drum comunal.

”Cei doi bărbați s-au lovit reciproc până când, la un moment dat, s-au prăbușit peste gardul unei locuințe. Ulterior, autorul l-a lovit pe bărbatul de 37 de ani cu piciorul în cap, iar apoi cu o scândură din gard”, a declarat, joi, pentru Libertatea procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

 După ce și-a lăsat victima într-o baltă de sânge, tânărul de 27 de ani le-a spus unor prieteni aflați la barul de unde plecase să cheme o ambulanță.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului de 37 de ani. La autopsie, medicii legiști au stabilit că moartea a survenit din cauza sufocării victimei cu propriul sânge, după ce a suferit o fractură nazală cu hemoragie puternică.

În cursul zilei de joi, autorul omorului a fost reținut de procurori, fără însă că acesta să poată explica ce anume a condus la conflictul cu victima.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu